divendres, 8 de febrer del 2019

Punt verd a la Codolosa.



Hem trobat que la via és prou original ja que no és la típica corrua de parabolts habitual a la Codolosa.Es tracta d'una linea de fissures ben lógica a l'esquerra de la Josep Monistrol.Malgrat això i potser degut al seu equipament lowcost diria que no és de les més repetides de la paret.Això fa que hi hagi una mica d'herba i que encara caigui alguna cosa.
Aquest recorregut coincideix amb la linea de ràpels de la Josep Monistrol,millor buscar un pla B si hi ha una cordada fent aquesta altra via.D'altra banda pot ser bona idea escalar primer la Josep Monistrol i aprofitar el ràpel per controlar la via.


Accés: Aparcament de la Salut,area recreativa al municipi de Collbató.
Aproximació: Des de l'explanada de dalt de les barbacoes agafem un corriol en direcció al torrent.Creuem el torrent çper un pont de formigó i despres remontem torrent amunt.Quan la vegetació de l'esquerra desapareix és el moment d'enfilar cap a la base de la paret.Abans hi ha alguna traça més directa però està molt brut. Un cop a la base de la paret cal anar a l'esquerra.La via es troba situada a la dreta de l'esperó que separa la paret d'una cova.A la dreta del peu de via hi veurem l'espit rovellat de la Josep Monistrol.La primera assegurança que trobarem és un pitó casolà de color vermell a deu metres del terra i que no es veu des del peu de via.
Material: Dúiem de tot ja que vàrem arribar a la Codolosa improvitzant.Malgrat aixó només vàrem possar un Alien groc i els Camalots 0.5 i 0.75.
Grau obligat: V/A1.
Descens: Un ràpel de 55 des de la segona reunió de la Josep Monistrol. Aquest ràpel és fraccionable,instal.lacions de dos espits amb una anella,dur recanvis.



3 comentaris:

  1. Totas las vias de la codolosa son un bon truño!

    ResponElimina
  2. I la teva mare la puta més fastigosa i yonki de tot l'Empordà i part del Rosselló

    ResponElimina