dilluns, 21 de març del 2022

Tavertetris al Puig de la Guardiola.

 


A nosaltres ens ha agradat força malgrat haver-hi alguns trams terrosos i altres herbosos. Fàcilment combinable amb la veïna Druides del Collsacabra on tocarem més pedra. És tracta d'una escalada ausetana, si no en sou fans us pot semblar un rostoll i si no hi sou avesats potser us costi confiar en la roca.



Accés: Per la carretera que va de l'Esquirol a Tavertet. Venint Esquirol 1km ( a ull )abans de Tavertet es veuen les parets a ma esquerra. Estacionar abans del pont a ma dreta aparcament amb un bloc i cartell de senderisme.

Aproximació: Just abans del pont hi ha una pista abandonada a ma esquerra amb una tanca pel bestiar. Seguir-la, prendre una bifurcació a la dreta. Arribem a una gravera, en aquest punt abandonarem la pista ( fita) i per anar a caçar un corriol que recula a ma esquerra i que fa pujada. Una mica abans del peu de via pugem pel bosc fins a la base de la paret i la seguim a l'esquerra fins al peu de via on crec recordar que es veia un parabolt alt en una zona de grades així com una petita placa metàlica amb el nom de la via.



Horaris: Aproximació 15',via i rapelar-la 2 hores i retorn al cotxe 15'

Material: Nosaltres hem fet anar un estrep,14 cintes exprés, algun microtascó així com un joc de friends des de l'Alien blau al Camalot del 5.

Orientació: Oest sol partir de les 12,la ressenya posa Est.

Grau obligat: Amb el material que dúiem hem passat amb V/A1.M'imagino que portant només cintes com indica la ressenya és V+/A0.

Descens: Malgrat la bonica excursió de baixada el crono apretava i vàrem mirar d'esgarrapar algun minut rapelant per la mateixa via. Hem fet un sol ràpel de 50 metres abandonant tros de corda i maillon en un arbre dalt del cingle.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada