dimecres, 9 de març del 2022

Via Spectra a la Paret del Pont de Roca.


La tercera i la quarta tirades són molt bones, la primera és una mica de tràmit. A la tercera tirada cal abandonar la bavaresa a l'inici per anar a l'esperó de la dreta on trobem dues xapes. Hi cordades que aquest canvi no el veuen i segueixen amunt per la bavaresa, diria que les dues opcions són igual de guapes i de difícils. Si seguim la bavaresa caldrà preveure algun ferro més i tindrem més fregament per fer el segon llarg d'una sola tirada. Nosaltres l'hem combinat amb la Ponent i la Smile.

.


Aproximació: La via és perfectament visible des de l'aparcament. Només cal seguir la pista cap a l'esquerra una vintena de metres. Agafar un corriol que la gent utilitza per cagar a ma dreta. Després d'esquivar algunes merdes la traça esdevé més definida i apareixen fites que sense esgarrinxar-nos ens deixarà de pet al peu de la via PonentLa nostre comença un parell de metres a l'esquerra en una placa amb parabolts visibles.



Material: Nosaltres hem passat per l'Esperó i hem fet anar un joc de friends des del Camalot 0.5 al del 2. Si s'escala la bavaresa crec que molt portar fins al 4 i doblar alguna talla ( 2? ).

Grau obligat: V+



Orientació: Sud Oest, sol a partir de les 10.

Descens: Nosaltres hem rapelat per la veïna ???? que queda a ma dreta. Des de la darrera role carenejar a la dreta uns trenta metres fins a trobar una instal·lació de ràpel. Baixem per aquí amb dos ràpels: 60+30.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada