dimecres, 19 de juny del 2024

Brisas Perfumadas,Pared del Paso.


A tots tres ens va agradar molt,pràcticament totes les tirades són guapes.Llàstima de la feixa. Si no us agrada caminar us pot aigualir la festa l'excursió de baixada.



Accés: Amb la fotografia es veu la via des de la carretera, aparcar uns metres més enllà a ma dreta pujant,petit aparcament per 4 cotxes.
Aproximació: Des del aparcamiento hay que retroceder andando unos 75 mt y en pleno bosque localizar unos hitos, despúes un cable negro nos lleva por la espesura, hasta que aclara, algún hito y casi nos damos de "bruces" con la pared, ir a la dcha. hasta encontrar una cuerda fija, y luego unos peldaños tipo ferrata . Aquí hay que estar atentos un poco a la dcha. hay un parabolt solitario en una placa ??.... y un par de metros más a la dcha. se ven dos paraboles en una fisura, es esa no confundir.



Horaris: Aproximació 20',via 5 hores i baixada 2 hores. 
Orientació: Sud est,sol fins cap allà les 2.
Material: Nosaltres hem fet anar un estrep,algún tascó, unes dotze cintes exprés i un joc de friends des de l'Alien groc al Camalot del 3. El del 3 tinc la sensació de que és prescindible.



Grau obligat: V+/A1.
Descens: Remuntar pendents de blocs tallants fins que al cap d'uns 35' minuts el pendent afluixa i veiem clar flanquejar cap a l'esquerra. Anem flanquejant per uns prats,passem per sota d'un refugi i comencem a baixar clarament. Arribem  una zona de coixins de monja on anirà bé buscar una traça de bestiar per creuar aquesta zona i arribar a una fageda. Crec que a la fageda cal baixar a sac cap a una pista.En comptes d'això,un cop a la fageda,hem seguit flanquejant fins a una torrentera molt tapada de vegetació.Seguint aquesta torrentera hem assolit una pista que sense pèrdua ens ha dut a la carretera,a l'alçada d'una borda.
Ressenyes: Luichy,molt bona feina. Mil gràcies!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada