dilluns, 17 de juny del 2024

Via Petit Diedre a la Punta Cecil.

 

Dues tirades molt bones de díedre-fissura i una tercera de tràmit per enllaçar amb la Ascension vers una etoile. Escalada atlètica i breu, pot servir de complement a qualsevol de les altres vies del circ.Nosaltres hem baixat amb un sol ràpel de 60 i una desgrimpada de 5 metres (III) des de R3 per anar a fer la Magic Circus,si hi tornés faria la mateixa combinació però baixaria des de la segona reunió. També hi ha la opció d'enllaçar amb l'Ascension... i sortir caminant per dalt.



Accés: Aparcament de l'estació d'esquí d'Eina.
Aproximació: Prenem una pista tancada amb una valla.Anem guanyant alçada a vegades per les pistes d'esquí a vegades per corriols de descens de btt. Una mica més amunt d'una caseta dels remuntadors agafem un corriol a ma dreta amb fites. Aquest corriol ens durà per una zona de blocs al Circ de Cambre d'Ase,la via queda a les primeres parets que trobem a ma dreta del circ. Parabolts visibles en un díedre molt cridaner,uns metres a l'esquerra de la corrua de bolts de la Ascension vers una etoile.



Material: Nosaltres només hem gastat una desena de cintes exprés i el Camalots del 0.5 a l'1. Les topos diria que demanen un joc fins al 3 així com tres repeticions.
Horaris: Aproximació 1 hora 15 minuts,via   i rapelar-la 2 hores. Retorn al vehicle 50 minuts.



Orientació: N.E.(?).
Grau obligat: V+/A1.
Descens: Nosaltres hem baixat amb un sol ràpel de 60 i una desgrimpada de 5 metres (III) des de R3.
Ressenyes: Tot el material gràfic pertany a en Joan Asín. Des d'aquí agrair tota la feina que fa al seu blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada