dilluns, 12 de desembre del 2011

Aurora al Mascarat.



-Cordada: Jordi Vilà i Busquets.
-Ressenya: Crec que anàvem mirant la d'en Pomares i l'anglesa de la Costa Blanca. Diuen que dues dolentes fan mitja de bona.
-Material: Semàfor d'Aliens, Camalots fins al 0.75 i algún tascó. Vàrem baixar de la reunió que hi ha damunt del díedre de 6b ( 6a a la guia anglesa ). Si es continua amunt potser vagi bé alguna peça més grosa. A l'esmentada tirada hi ha un pas una mica punyetero on podriem posar un universal, no és molt exposat peró es cau sobre un burí vell ( a sota en tenim tres més ).
-Aproximació: Nosaltres hem aparcat a l'urbanització Maravylla,just abans del túnel vinguent del Sud. D'aquí hem anat a buscar el llit de la riera i l'hem remontat. La via comença entre els dos ponts,en una placa gris on es veu el primer clau.


-Via: La carretera ens ha ratllat una miqueta i no hem gaudit massa de la via. La primera tirada és una placa força guapa, el llarg per sobre del túnel te una placa de gotes d'aigua molt bona. El díedre que segueix a aquesta tirada és una mica herbós. Per unir les dues tirades fem un tram cutre. De grau obligat més o menys 6a. La combinació bona deu ser l'anomenada Triple Directa que després de fer la placa inferior continua pel díedre de la Montesinos Botella.
-Descèns: Nosaltres hem tirat ràpel desde la reunió de la Cleoplaca, acabat el díedre de 6b. Uns 40 metres ( algún cordino llarg de recanvi ).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada